Sist oppdatert 18. januar 2019 20:16

Styrer:

Torill Hestenes Troland  var ferdig utdannet førskolelærer i 2003. Hun har jobbet i Kolnes barnehage siden 2011 som pedagogisk leder. Høsten 2018 startet hun i stilling som styrer.  Torill har fordypningsfag i småbarnspedagogikk og videreutdanninge i spesialpedagogikk.

Pedagogisk ledere:

Anne Kallevik Thommesen var ferdig utdannet førskolelærer i 2008, og har jobbet i Kolnes barnehage siden 2012. Anne har fordypning i fysisk fostring  OG. naturfag.  Hun har  videreutdanning i veiledning for praksislærere og pedagogisk læringsmiljø. Barnehagen er praksisbarnehage for BLU studenter ved HVL, og Anne har ansvar for studenter som har praksis hos oss.

Anette Høie var ferdig utdannet førskolelærer i 2006 og har jobbet i Kolnes barnehage siden 2008. Anette har fordypningsfag i småbarnspedagagogikk.